Подкрепете сайта

Естествено, поддържането на сайта изисква време, изисква усилия, изисква... подкрепа. С вашата подкрепа ще мога по-успешно да продължа да развивам и правя по-полезен за всички този сайт. Няколко варианта да ме подкрепите:
  • дарете сума:
    • по ваш избор чрез PayPal



    • по ваш избор чрез ePay









  • поставете връзка към сайта във вашия сайт, форум и др. като копирате и поставите в него връзката по-долу;

  • поканете ваши познати също да посетят сайта;
  • изпратете ми материал, въпрос или коментар;
  • абонирайте се да бъдете известявани за новото в сайта;
  • гласувайте за материалите, които ви харесват или ги регистрирайте в Svejo.net или друга социална мрежа;
  • вижте предложенията в секция "Бизнес предложения" или прочетете това;

Благодаря ви!


Направи си сайт - въпроси и трикове
Споделете тази статия от "Направи си сайт!" в още мрежи и/или гласувайте за нея!

29 коментара:

Анонимен каза...

Ако някой може да ви помогне да си направите сайт безплатно това е този пич.

Анонимен каза...

гласувах за да ти дам 10цента

Редактор каза...

Сайта е страхотен, честно казано в много неще навлязах чрез него. Два дена се чудя как да си съкратя публикациите, и единствено тук успях да намеря добро обяснение. Що се отнася до рекламите gogle имат "преференции" към посещяваните(много) сайтове. Казвам го напълно доказуемо, познавам приятели със сайтове на турски, които отправят вече повече от 7-8 месеца молби за кликания, и са получили само писмо в което ги информираха, че единственната причина да не ги блокират е, че са имали и други реклами освен google, но всъщност причината е друга-сайта е редовно посещаем. Благодаря отново!

Unknown каза...

Благодаря ви за вашата оценка. Ще се радвам да ми подадете теми, които ви вълнуват във връзка с правенето на блогове или сайтове, за да пиша по тях. Някои вече го направиха и вярвам са доволни от моите отговори.

Анонимен каза...

Здравей

Благодаря за полезното инфо.

Може ли да публикуваш информация за нацина на поставяне в блога на Бутон или линк за Подкрепа към PayPal или AlertPay

Предварително Благодаря

Alex каза...

Невероятно ..... изчетох целия интернет , на тема как ...ала-бала да печелим , как се прави , колко е лесно и какволи не .... единственно тука пич намерих нещо актуално и написано на човешки език - а не някакви ВИСОКОПАРНИ изказвания или обяснения уж за начинаещи .... а в същност "Вижтеме Коко Съм велик и колко съм вътре в нещата" от всевъзможни всезнайковци и професионалисти"" ....
БРАВО !!! обаче само с браво няма да останеш защото браво къща не храни....
Продължавам да чета и да се ограмотявам от тебе защото е лесносмилаемо за НАЧИНАЕЩ и ще съм ти благодарен ако отделиш малко време да обсъдим един проект....
Благодаря предварително!
още един път БРАВО мен повече като тебе да имаше в тая скапана държавичка (то държавата си е готина ама за съжаляние НАСЕЛЕНА с лоши , алчни , злобни и зависливи човеци )

Анонимен каза...

ако имам безплатен хоустинг,и безплатен домейн,как мога да ги свържа за да се вижда сайта ми с името което искам....!извинете ме за глупавия вапрос но незнам как страва..!благодаря предварително

Unknown каза...

Към Anonimen от 18 Юни: прави се от настройките на домейна, където се указва nameserver-а на хоста... потърси ме на info@napravisisait.com ако не се справиш :)

RUMY каза...

Митко е супер, даже не зная как ме трае и ми обяснява по 8732780527805278052 пъти 10-ка за него

Unknown каза...

Ами по-добре от Alex едва ли мога да го кажа.
Супер полезна информация - открито и логично изложена!!!

Анонимен каза...

Много полезен сайт.Аз макар и с инженерно образование по електроника никак не подбирам от програмиране.Сега искам да си направя сайт с цел да продавам продукти на една чужда фирма за която работя на български език. Изчетох много материали и използвайки dreamweaver изработих сайт.По твоите обяснения за безплатен хост и домейн го качих, но явно не съм направила връзките както трябва, защото излиза само началната страница и като цъкнеш на другите(например за нас) нищо не излиза от съдържанието, само хоста. Мпля помогни ми как да оправя това.

Диди каза...

Здравейте, искам да ви благодаря за този сайт.Страхотен, а и давате много добри консултации. Ще се радвам да успеем да работим заедно.

Анонимен каза...

Чудесен сайт - Благодаря!

кунев каза...

Здравейте,искрено ви благодаря за този сайт и ви
желая успех!Това е единственото място откъдето
успях да науча нещо,иначе "нета" е пълен с глупости, имащи претенциите да са уроци или нещо такова.Ще направя всичко, което е по силите и отговарящо на скромните ми знания за да ви подкрепя.

Силвия каза...

И аз те подкрепям макар и скромно като се регистрирах :-)
Много полезни неща чета тук.
Благодаря за достъпно поднесената информация!

Петя Петрова каза...

Дори и малко да разбирате, дори и много, дори и никак - ако имате идея - дайте я на професионалист - той знае какво да прави. Стига Вие да знаете какво искате. Изказвам благодарности на Димитър Митев. Не се колебайте и го потърсете. Някой друг преди мен е казал - много е лесно да се работи с интелигентни хора. И още нещо - няма невъзможни неща - има хора, които ги правят да изглеждат такива...

bos100 каза...

хубав сайт.

alhimik каза...

Блогът е много полезен за хора, които сега прохождат в правенето на сайтове и блогове. Написан е увлекателно, разбираемо и е лесно смилаем. Много трудно се пише по този начин. Трябва наистина много да разбираш от дадена материя, за да успееш по този начин да я предадеш на читателите. Поздравления!

Анонимен каза...

Благодаря Ви за това че Ви ИМА!!!
Благодаря за човеко достъпните обяснения, които сте предоставили !!!
Просто нямам текст да Ви изразя благодарността си !!!
Инфото Ви е много много полезно !
Ще се опитам да вляза във връзка с Вас!
имам инфо за една СН фирма но за съжаление не е безплатна, но има ползване при безплатна регистрация от CSS 20 страници и 30 снимки за 2 месеца. Ако проявите интерес мога Ви пусна адреса й. Поздравения ! - Елза

Анонимен каза...

Бутона за Pay Pal не е активен!
Благодаря за чудесната информация!

Unknown каза...

Анонимен, вече е, благодаря! :)

Unknown каза...

И аз благодаря! Информация, синтезираща богат опит! - според ментова е точното определение за инфото, което ни дава Митко.

Анонимен каза...

...и още веднъж - комплименти за съдържателната информация на достъпен език. Наистина единственото място в интернет, където информацията по тази тема е синтезирана оптимално! Имам един въпрос - имам сайт с домейн wordpress.com. Искам да го хостна в Netfirms. Как да го направя и какви допълнителни опции трябва да избера, имайки предвид, че съм начинаещ ;). Благодаря!

zuko96 каза...

Здравей, аз съм ученик от 10 клас. Информацията която намерих в този сайт много ми помогна за направата на моя собствен блог, но имам проблем с началната страница. Когато поствам публикации всяка по-нова измества пердишната и фактически нямам начална страница. Имам отделна притурка която разделя продуктите ми на няколко вида, но искам да имам една запазена начална страница и независимо кога поствам нови публикации това да не я променя или да не я "избутва" надолу. Благодаря, пич страшен си!

Unknown каза...

Благодаря на всички за хубавите коментари, радвам се, че "Направи си сайт!" ви харесва и ви е полезен.

zuko69, решението за сайт в блогър е с предатиране на публикацията, която искаме да е винаги първа.

Марчела каза...

Здравейте! Благодаря за чудесния блог!!! Предложението ми към Вас е да направите банер, който да се поставя в блога, вместо просто надписа "безплатен уебсайт , хостинг и домейн".

Koychev каза...

Сайта е наистина много изчерпателен, на всеки пожелавам толкова отзивчив приятел като господин Митев

Unknown каза...

Здравейте искам се свържа със някой който да ми помогне да създам сайт.
Andreanatanasov@gmail.com
Можете да ме потърсите тук.
Благодаря

stan4etobg каза...

Браво! Страхотен сайт, пълен със страхотни съвети. Научи много от него. Адмирации към автора и успех! :)

Публикуване на коментар

Моля, имайте предвид, че коментарът ви ще бъде одобрен само ако пишете на кирилица. Можете да използвате някои HTML оператори, например <b>, <i>, <a>.
Благодаря ви!